Dolar 19,1783
Euro 20,9088
Altın 1.220,93
BİST 4.896,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Diyarbakır 8°C
Çok Bulutlu
Diyarbakır
8°C
Çok Bulutlu
Cum 14°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 21°C

Diyarbakır’da vaka sayıları yükseliyor!!

Diyarbakır’da vaka sayıları yükseliyor!!
19 Nisan 2021 12:04

Sağlık Bakanlığı, illere göre 7 günlük her 100 bin kişide görülen Koronavirüs güncel vaka sayılarını açıkladı.  Diyarbakır’da 3-9 Nisan tarihleri arasında görülen 93,92 olan  vaka sayısı 10-16 Nisan  tarihleri arasında artış göstererek 117,36 oldu.

Bakanlığın “covid19.saglik.gov.tr” adresinde Türkiye haritası üzerinden 10-16 Nisan tarihine ait il bazında yayımlanan verilere göre, haftalık Covid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide Diyarbakır’da (117,36) İstanbul’da (920,57) Ankara’da (534,14), İzmir’de (351,97) olarak yükseliş gösterdi.

Haftalık verilere göre, her 100 bin kişide en az Covid-19 vakası görülen iller ise sırasıyla  Şırnak, Siirt, Van, Şanlıurfa, Hakkari ve Mardin oldu. Bakan Koca ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Kısıtlama ve tedbirler artış hızını düşürmeye başladı. Bu düşüşü hızlı ve kalıcı hale getirmek için birlik olalım.

Diyarbakır'ın yeni nesil dijital medyası Diyarbakır Online'ın profesyonel içerik editörü. Sağlam kaynaklardan edindiğimiz güncel ve son dakika haberleri sizlere ulaştırıyor.