Diyarbakır’da Tarihi Surlarda Tehlikeli Öz Çekim

Diyarbakır’da Tarihi Surlarda Tehlikeli Öz Çekim
23 Nisan 2023 15:52 | Son Güncellenme: 23 Nisan 2023 15:54

Diyarbakır’da UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan surlar da bayram yoğunluğu. Onlarca vatandaş bayramda yasağa rağmen surlara çıkıp fotoğraflar çektirdi.

Kent merkezinde uzunluğu 5 bin 200 metre olan, yüksekliği 10-12 metre olan UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan tarihi surlar, bayramda kent dışından ve kent içinden gelen vatandaşların uğrak mekanı oldu. Ziyaretçilerin birçoğu, çıkılması yasak ve tehlikeli olan surlara çıkmayı tercih etti. Zaman zaman düşme sonucu ölümlü ve yaralanmalı kazaların da yaşandığı surlara çıkanlar, tehlikeye aldırış etmeden fotoğraf çektirmeyi tercih etti.

KAYNAK : YENİGÜN

Diyarbakır'ın yeni nesil dijital medyası Diyarbakır Online'ın profesyonel içerik editörü. Sağlam kaynaklardan edindiği güncel ve son dakika haberleri sizlere ulaştırıyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.