Diyarbakır’daki Trafik Kazasında İki Kişi Hayatını Kaybetti

Diyarbakır’daki Trafik Kazasında İki Kişi Hayatını Kaybetti
8 Mayıs 2023 12:42 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2023 12:51

Son Dakika! Diyarbakır‘ın Kulp ilçesinde, minibüsün şarampole yuvarlandığı kazada, yolculardan Zehra C. (81) ile Zeliha A. (58) yaşamını yitirdi, 13 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Detaylar ↓

Trafik kazası, sabah saatlerinde, Kulp ilçesi Elmalı Mahallesi’nde meydana geldi. Kulp’tan Diyarbakır şehir merkezine doğru giden, sürücüsünün adı tespit edilmeyen bir minibüs, kontrolden çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrollerde yolculardan Zehra C, ile Zeliha A’nın yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Yaralanan F.B. (42), H.C. (56), S.B. (41), N.S. (50), H.B. (75), G.A. (58) ile isimleri henüz öğrenilmeyen 7 kişi ise ilk müdahalenin ardından Kulp ve Lice’deki hastanelere kaldırıldı.Minibüsten çıkarılan cenazeler, kaza yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Diyarbakır'ın yeni nesil dijital medyası Diyarbakır Online'ın profesyonel içerik editörü. Sağlam kaynaklardan edindiği güncel ve son dakika haberleri sizlere ulaştırıyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.